Wimpers laten zetten

Elke ochtend wakker worden met prachtige, sprekende ogen? Het kan. Wimperextensions geven je op elk moment van de dag die prachtige uitstraling die je verdient. Zelfs na die wilde stapavond wordt je wakker met een fantastische blik. Wimpers laten zetten door een erkende wimperstyliste zijn het veilige alternatief voor een kwartier eerder opstaan. Met je lange, volle wimpers lijken je ogen groter en daardoor versterken ze je uitstraling.

Een elegante en prachtige uitstraling op elk moment van de dag

Het voordeel van wimpers laten zetten is dat je met je wimperextensions altijd tip top uitziet. Wimperextensions zitten namelijk op een veilige en stevige manier vast aan jouw wimpers. Zelfs in de regen, in het zwembad op vakantie of tijdens een drukke werkdag kom je altijd verzorgd en stijlvol over. En dat zonder dagelijkse lange make-upsessies.

Wimpers laten zetten door erkende wimperstyliste

Gediplomeerde wimperstylistes met voldoende ervaring zetten wimpers op een verantwoorde manier. De wimperhaartjes worden wimper voor wimper verbonden aan jouw eigen wimpers. Met deze erkende werkwijze verlengen we uw wimpers op een hoogwaardige manier. De wimperextensions voel je niet zitten en zien er volledig natuurlijk uit. Voor elke wimper is er de juiste verlenging. Dit hangt samen met de juiste lengte en de juiste krul. Niemand zal zien dat je wimperextensions draagt maar dat je er prachtig uitziet zal direct opvallen.

Wimpers laten zetten zonder risico

Het laten zetten van wimperextensions is zonder risico. Hiervoor moet je echter wel bij de juiste wimperstyliste aanwezig zijn. Een wimperstyliste zonder diploma, of met weinig ervaring kan foutieve technieken hanteren en zorgen voor een slecht eindresultaat. Dit met alle gevolgen van dien. Wimpers die door teveel lijm gebruik aan elkaar zitten geplakt, een slechte bevestiging van de wimperhaartjes, etc. De schade kan dan zijn dat je al je natuurlijke wimpers verliest. Het voordeel is dat deze zichzelf herstellen en na maximaal 12 weken zou je je volledige wimpers weer terug moeten hebben. Om dit te voorkomen adviseren wij echter altijd bij een gediplomeerde en erkende wimperstyliste plaatsnemen. Lees ook vooral de reviews van de wimperstyliste door, dit geeft je vaak een heel goed beeld van de kwaliteit.

Laat wimpers zetten

Wil je ook wimpers laten zetten door erkende wimperstylistes? Ben je het zat om je je zorgen te maken over doorgelopen mascara? Maak dan nu een afspraak om wimpers te laten zetten.