Wimperlifting

Mooie, gekrulde wimpers zonder wimperextensions te laten zetten? Het kan met wimperlifting. Wimperverlenging met jouw natuurlijke wimpers die jouw uitstraling vergroten.

Wat is wimperlifting?

Dankzij wimperlifting wordt de wimperkrultang overbodig. Met wimperlifting worden je wimpers gelift en worden de wimperhaartjes afzonderlijk van elkaar behandeld. Elk wimperhaartje wordt gekruld waardoor je eigen wimpers langer en voller lijken. Hierdoor krijg je die sprekende blik die elke vrouw wilt.

Wimperlifting is een nieuwe techniek die we toepassen op je eigen wimpers. Het is mogelijk voor alle soorten en vormen van wimpers. Dus ook vrouwen met korte wimpers.

Wat is het verschil tussen wimperlifting en wimperpermanent?

Het belangrijkste verschil is dat wimperlifting voorkomt dat je wimpers afbreken doordat ze broos worden. Wimperlifting is volledig veilig voor jouw eigen wimpers. Terwijl een wimperpermanent met klemmen en/of rollers wel jouw eigen wimpers beschadigd.

Doordat de wimpers gelift worden kunnen alle wimpers goed behandeld en verzorgd worden. De voeding dringt door tot in de haarwortel.

Voordelen van wimperlifting

Het is een populaire behandeling omdat deze een groot aantal voordelen heeft. 

  • Jouw ogen lijken groter
  • Voelt natuurlijk en licht aan
  • De schadelijke wimperkrultang is niet langer nodig
  • Het is veilig voor de eigen wimpers
  • Blijft tot 2 maanden zitten
  • Je kan er alledaagse activiteiten meedoen zoals douchen, zwemmen, sporten, een sauna bezoeken en slapen

Wimperlifting Den Haag, Voorburg en Leidschendam

In onze schoonheidssalon in Leidschendam ontvangen wij regelmatig klanten uit Den Haag, Voorburg, Zoetermeer en Leidschendam. Speciaal voor onze behandelingen rijden ze een stukje verder dan de schoonheidssalon op de hoek.

Onze schoonheidssalon zit vlak bij de snelweg en heeft ruime gratis parkeergelegenheid.

De natuurlijke vorm van wimperlenging

Wimperlifting is de natuurlijk vorm van wimperverlenging. Simpelweg omdat je de verlenging realiseert met de wimpers die je van nature hebt. Door ze goed te verzorgen en in model te brengen ontstaat er een uitstraling die je doet oplichten in elke ruimte. Dit terwijl je wimpers eigenlijk alleen maar een powernap hebben gehad. Ze zijn zo gezond gemaakt dat ze er langer en voller uitzien. Daarom is dit ook vaak een goede tussenstap als je van wimperextensions af wilt stappen. Doordat je de lengte van wimperextensions gewend bent lijken je eigen wimpers korter dan ze daadwerkelijk zijn. Met deze behandeling creeer je de ideale tussenstap en kan je wennen aan het leven zonder wimperextensions.

Wimperverlenging zonder gebruiksaanwijzing

Waar je bij wimperextensions nog weleens moet letten op het veilig omgaan met je wimpers is dit bij wimperlifting niet het geval. Althans niet meer dan gebruikelijk. Het wrijven en trekken aan je wimpers is nog steeds niet ideaal voor je wimpers, maar schoonmaken kan met elke vorm van make-up remover. Je kan kiezen welke mascara je gebruikt, geen restricties. Sterker nog, gebruik in dit geval liever geen waterproof mascara omdat deze je wimperharen uitdrogen. Het is dus volledig anders dan wimperextensions. Echter heb je er wel hetzelfde profijt van. Mooie lange wimpers op elk moment van de dag. Zelfs als je uit het zwembad of onder de douche vandaan komt. Tijd om te stralen is nu, maak een afspraak.

Laat je wimpers liften

Wil je ook een indrukkende blik? Grotere ogen? Maak dan nu een afspraak.