Wimperextensions Voorburg

De naam Wimperextensionsbar zegt eigenlijk al genoeg. Wij zijn gespecialiseerd in het zetten van Wimperextensions nabij Voorburg. Het verlengen van jouw wimpers kunnen we op diverse manieren, One-by-One, 2D-6D Russian Volume en Wimperlifting.
Inmiddels zet ik al geruime tijd wimperextensions en ben ik uitgegroeid tot een ervaren wimperstyliste. Na het volgen van meerdere opleidingen, cursussen en masterclasses gaat elke klant met tevreden naar huis. Daarnaast heb ik een aantal wimperstylistes met succes mogen opleiden. Na een recente verhuizing ben ik momenteel gevestigd in de buurt van Voorburg.

Na een wimperextensions te hebben gezet in Leidschendam, Pijnacker en Den Haag ben ik inmiddels neergestreken in Zoetermeer. Aangezien Zoetermeer op een kwartiertje rijden van Voorburg ligt zet ik ook steeds vaker wimperextensions bij inwoners uit Voorburg. Dit naast de klanten die heb meegenomen uit Leidschendam, Pijnacker en Den Haag.

Het is ook niet zo verwonderlijk dat er groot aantal klanten mee verhuist zijn. De klanttevredenheid staat bij ons namelijk hoog in het vaandel. Een klant is pas geholpen als deze met een tevreden gevoel naar huis gaat. We zetten de wimperextensions namelijk met maar 1 doel en dat is klanten mooier maken. En wanneer je tevreden bent dan straal je ook echt. Daarom vinden veel klanten het geen probleem om wat verder te rijden voor mooie wimperextensions.

Wimperextensions laten zetten nabij Voorburg

De afstand van Voorburg naar Zoetermeer is slechts een kwartiertje. En zeg nou zelf, voor de allermooiste wimperextensions rijdt je toch graag een paar minuten extra? Ik kan hier natuurlijk vertellen dat wij mooie wimperextensions plaatsen maar soms zegt een foto meer dan 1.000 woorden. Bekijk daarom onze fotogalerij met tevreden klanten.

Prijzen wimperextensions nabij Voorburg

Mooie wimperextensions gezien in onze fotogallerij? We zijn er erg trots op. Mooie reacties van klanten doen ons altijd erg goed. Aangezien wij een kleine wimpersalon zijn die service hoog in het vaandel heeft vallen de prijzen erg mee bij ons. We zijn niet de duurste maar zetten wel de mooiste wimperextensions. En wat goed is, hoeft niet duur te zijn. Bekijk onze wimperextensions prijzen op onze prijspagina.

Okay, mooie foto’s, aantrekkelijke prijzen. Maar wat voor wimperverlengingen verzorgt Wimperextensionsbar? Wij zetten de volgende soorten wimperextensions nabij Voorburg:

Wimperextensions One by One

De bekendste vorm van wimperextensions is One by One. Hier begon het eigenlijk allemaal mee. En de naam zegt het al, we plaatsen haartje voor haartje de wimperextensions. Dit geeft je een heel natuurlijke wimperverlenging. De behandeling duurt gemiddeld genomen 90 minuten. Meer informatie over Wimperextensions One by One vind je via onderstaande button.

2D-6D Russian Volume Wimperextensions

Voor een meer opvallende look kies je voor volume wimperextensions. Hierbij zetten we niet één haartje op je eigen wimperhaar maar plaatsen we er meerdere. Hiermee creëren we een vollere look. Dit is ideaal voor vrouwen die van nature minder wimperhaartjes hebben. Hoeveel haartjes per wimperhaar geplaatst worden bepalen we samen. Dit kan variëren tussen de 2 en 6. De behandeling duurt gemiddeld 90 minuten. Geinteresseerd? Lees dan alles over volume wimperextensions.

Wimperlifting

Liever geen nepwimpers? Dan is wimperlifting echt wat voor jou. We verlengen je wimpers op natuurlijk wijze door deze goed te verzorgen. Met deze speciale lifting techniek zien je eigen wimpers er langer uit dan je gewend bent. Ook kunnen we ervoor zorgen dat je een grotere krul krijgt dan je gewend bent. De behandeling duurt gemiddeld 45 minuten. Een mooi alternatief voor wimperextensions en dat vlakbij Voorburg.

Waarom Wimperextensions nabij Voorburg?

  • Elke set wimperextensions willen wij perfect zetten
  • We werken volgens de hoogst mogelijke veiligheidseisen en hygiëne voorschriften
  • Elke dag op zoek zijn naar manieren om nog beter te worden
  • Geen klant ontevreden naar huis gaat
  • Omdat we jarenlange ervaring hebben
  • We je eerlijk adviseren over wimperextensions
  • Dit kunnen we omdat we alle technieken en producten voor je wimpers beheersen
  • Omdat we nooit gesloten zijn. Vragen of een spoedje? We staan altijd voor je klaar
  • We werken elke dag met de beste producten van de hoogste kwaliteit
  • De volgende keer dat je komt, we nog weten wat je verteld hebt. We zijn namelijk echt in je geinteresseerd. Dat zit in onze aard.

Maak een afspraak

Dus? Je woont in Voorburg en wilt wimperextensions? Wacht dan niet langer en maak een afspraak. Je kan ons bereiken via trixie@wimperextensionsbar.nl of voor een snelle reactie kan je een whatsappje sturen naar 06-453 11 793. We zitten ook op social media, bekijk onze contactpagina om onze kanalen te bekijken.