Wimperextensions Leidschendam

Op zoek naar de beste wimperextensions dichtbij Leidschendam? Zoek dan niet verder. Je hebt ons gevonden. Dé wimpersalon in de buurt van Leidschendam.

Als je woont in Leidschendam kan je wimperextensions laten zetten bij Wimperextensionsbar. Wij zitten namelijk vlakbij Leidschendam. Je kan bij ons terecht voor One-by-One Wimperextensions, Russian Volume Wimperextensions en Wimperlifting. Hoe je ook je wimpers wilt verlengen, wij kunnen je helpen.

Zie je steeds vaker dames rondlopen met wimperextensions in Leidschendam? Dan kan je vertellen waarom dat zo is. Deze dames bezoeken Wimperextensionsbar. Voorheen waren we gevestigd in Leidschendam, Den Haag en Pijnacker. Inmiddels zitten we in Zoetermeer. Veel van onze klanten zijn trouw en komen nu vanuit Leidschendam naar Zoetermeer, maar we hebben nog ruimte voor nieuwe klanten.

Dus, overweeg jij je wimpers te verlengen? Wil je een meer intense blik? Wil je wimperextensions? Dan kan de Wimperextensionsbar je helpen. Wij zetten niet alleen wimperextensions, wij zorgen ervoor dat je er stralend uitziet. En dat de gehele dag. Of je nu net uit bed komt, net naar bed gaat na een avond stappen of aan het sporten ben. Je ogen stralen op elk moment van de dag.

Wimperextensions laten zetten nabij Leidschendam

Wimperextensions zijn zorgen voor langere wimpers. En dat geeft je ogen een intensere blik. En dat zorgt weer voor een mooiere uitstraling. Je kan kiezen voor een natuurlijke look of een elegante look. Afhankelijk van de wimperextensions-technieken kan je zelf bepalen voor welke look je gaat.

Door te kiezen tussen One-by-One, Russian Volume en wimperlifting bepaal je de look die je najaagt. We bieden al deze behandelingen op een kwartiertje rijden vanaf Leidschendam.

Wimperextensions opvullen nabij Leidschendam

Als je wimperextensions laat zetten dan blijven deze niet eeuwig zitten. De vraag hoelang blijven wimperextensions zitten krijgen we regelmatig. Dit verschilt per persoon, maar gemiddeld genomen zien we klanten na 3 weken terug voor het opvullen van wimperextensions.

De wimperextensions zijn volledig veilig zolang je je wimperextensions goed schoonmaakt. Wat je ook niet moet doen is wimperextensions zelf verwijderen. Wimperstylistes hebben hiervoor een speciaal serum. Op die manier verlies je geen wimperhaartjes als je je extensions verwijderd.

Wimperextensions in Leidschendam

In de wimpersalon dichtbij Leidschendam verzorgen we drie vormen van wimperverlenging. Voor elk van deze behandelingen gebruiken we kwalitatief hoogwaardige producten. Dit doen we omdat we de klant op een zo goed mogelijke manier willen helpen. Naast kwalitatieve producten vinden we de klant zelf ook erg belangrijk. We luisteren altijd naar hetgeen je verteld. Ja, we luisteren echt. Want de volgende keer dat je langskomt zullen we vragen naar hetgeen je ons verteld hebt. Het is namelijk meer dan wimperextensions laten zetten, het is een uitje.

Tevreden klanten

Juist die persoonlijke aandacht onderscheid ons van andere wimperstylistes. Maar met een goed klantcontact en goede producten ben je er natuurlijk nog niet. Je werk moet ook gewoon goed zijn. Daarom zijn we er elke dag meebezig om nog beter te worden. Veel opleidingen, cursussen en masterclasses hebben we al achter de rug. we willen namelijk niet zomaar wimperextensions zetten, we willen de beste zijn. Geloof je ons niet? Bekijk dan de resultaten van onze wimperextensions behandelingen bij diverse klanten.

Prijzen Wimperextensions

Enthousiast? Vast wel. Dus je wilt weten wat het kost? Wij werken met redelijke prijzen. Niet de duurste uit de buurt, maar ook niet de goedkoopste. We vinden een goede prijs-kwaliteit verhouding belangrijk. Bekijk onze tarieven.

Laat wimperextensions nabij Leidschendam zetten

Nu je volledig op de hoogte bent van de mogelijkheden van de Wimperextensionsbar is het de vraag hoe nu verder. Maak een afspraak. Misschien heb je nog vragen? Stel ons gerust een vraag voordat we een afspraak maken. We zien je graag in de wimpersalon in Zoetermeer. Tot snel.