Wimperextensions kosten

Bij de Wimperextensionsbar.nl hebben we drie oplossingen voor mooie, volle en lange wimpers. Hieronder de wimperextensions kosten per behandeling.

One by one € 50

Bij One by One Wimperextensions plaatsen we op elke wimper een verlenging met een enkel wimperhaartje. Op deze manier krijg je een heel natuurlijke look.

Nieuwe set € 50
Opvullen na 2 weken € 20
Opvullen na 3 weken € 25
Opvullen na 4 weken € 30
Behandeling duurt 1,5 uur

Russian Volume  € 60

Met de Russian Volume Wimperextensions krijg je een echte glamourblik. Op elke wimper plakken we meerder wimperhaartjes waardoor je niet alleen langere wimpers krijgt maar ook een vollere blik.

Nieuwe set € 60
Opvullen na 2 weken € 25
Opvullen na 3 weken € 30
Opvullen na 4 weken € 35
Behandeling duurt 1,5 uur

Wimperlifting € 40

Ook met jouw eigen wimpers kunnen we zorgen voor een betere uitstraling. Door je wimpers te liften kan elk wimperhaartje behandeld worden. Hierdoor wordt de krultang overbodig.

Wimperlifting € 40

Behandeling duurt 45 minuten

Andere schoonheid behandelingen

Naast wimperextensions kan je ook bij ons terecht voor andere schoonheidsbehandelingen.

Party & GLAMOUR

Wij maken je heel graag prachtig in onze schoonheidssalon. Of het nu gaat om de alledaagse make-up of een bijzonder feestje. Wij zijn er voor je.

Threading
€ 15

De techniek voor perfecte en strakke wenkbrauwen. Die van je natuurlijke wenkbrauwen strakke lijnen maakt die je ogen doen stralen. Threading, de nieuwe trend.

Cellulitis
€ 90 voor 5 behandelingen

Wil je van je cellulitis af? Dan kunnen we je helpen aan de hand van cupping. Een cellulite behandeling die echt resultaat oplevert.

Harsen
€ 15 wenkbrauwen

Soms zit gezichtshaar waar je het niet wilt hebben. Wij kunnen dit op uiterst professionele wijze voor je verwijderen door te harsen.

Tanden bleken
€ 25 voor 15 minuten

Altijd een stralend witte glimlach willen hebben? Wij bleken je tanden en helpen je aan een glimlach waar je je niet voor hoeft te schamen.

Halloween Make-up
€ 15

31 oktober is het weer Halloween. Misschien heb je dan wel een leuk feestje? Wij verzorgen speciale Halloween Make-up zodat je de ster van elk Halloween feestje bent.

Hairstroke Wenkbrauwen
€ 200

Ga voor de perfecte wenkbrauwen die op elk moment van de dag prachtig blijven. Ga voor hairstroke wenkbrauwen.

Bruiloft

De mooiste vrouw die je ooit gezien hebt, dat is het gevoel dat je wilt hebben op je bruiloft en daar kunnen wij voor zorgen.

Bruidsmake-up
Prijs in overleg

Prachtige bruidsmake-up op de mooiste dag van je leven. Dat is prijsloos.

BruidsHaarstyling
Prijs in overleg

Met onze ervaren haarstylistes kunnen we het plaatje helemaal compleet maken.

Bruidsmeisjes Make-up
Prijs in overleg

Naast de bruid mogen ook de bruidsmeisjes stralen. Ook deze kunnen we voorzien van make-up en haarstyling.

Algemene voorwaarden
Wij gaan uiterst vertrouwelijk met je gegevens om. Wij vinden dit zelf ook belangrijk als we ergens een afspraak maken, dus houden we hier ook rekening mee voor onze klanten. Wij verstrekken je gegevens nooit aan derden en gebruik deze enkel om je op de hoogte te houden van aanbiedingen en voor het maken van afspraken.

Alle tarieven die je op de website ziet zijn inclusief BTW.

We werken volgens een strak schema, zorg dat je op tijd bent. Het kan zijn dat wanneer je 15 minuten of meer te laat bent we je niet meer kunnen behandelen in verband met de afspraken van onze andere klanten.

Betalingen dienen altijd tijdens de afspraak te gebeuren. Achteraf betalen is niet mogelijk.

Valt het resultaat van je behandeling tegen, neem dan direct contact met ons op. Wij zullen je alsnog aan het gewenste resultaat helpen. Je zou echter wel de eerste zijn die ontevreden is.

Huisdieren of vrienden meenemen tijdens de behandeling is niet toegestaan. We hebben geen wachtruimte dus deze zullen zich dan elders dienen te vermaken.

Afzeggen
Merk je dat je de afspraak niet na kan komen, laat dit dan zo snel mogelijk weten. Geen probleem, we verzetten de afspraak met alle liefde. Maar hoe eerder dit bekend is hoe meer ruimte er is voor een andere klant.
Betalingen
Op de dag van de behandeling dient er betaald te worden. Dit gebeurt enkel en alleen contant. De betaling geschied voorafgaand aan de behandeling. Zonder betaling kunnen we niet aan de behandeling beginnen.

Wimperextensions kosten toegelicht

Het plaatsen van een nieuwe set wimpers duurt vaak even lang als het opvullen ervan. Echter duurt het bij het opvullen na 2 weken iets korter dan wanneer je je extensions laat opvullen na 4 weken. Er zullen dan meer wimperextensions uitgevallen zijn door de groeicyclus van je natuurlijke wimpers. Daarom zijn de wimperextensions kosten voor opvullen na 4 weken iets hoger dan na 2 weken. Neem contact met ons op voor de wimperextensions kosten voor het verwijderen van de wimperextensions.