Behandelingen

Bij Wimperextensionsbar.nl zijn we gespecialiseerd in het zetten van wimpers. Daarnaast zijn wij een van de weinige salons waar je je tanden kan laten bleken bij iemand met tandartspraktijkervaring. Voor elke behandeling zijn we gediplomeerd en zijn we zeer ervaren.

Wimperextensions

One by one wimperextensions

Opzoek naar wimperextensions met een natuurlijke uitstraling? Dan zijn one by one wimperextensions de oplossing voor jou. Doordat er wimper voor wimper extensions worden geplaatst ontstaat er een hele natuurlijke look.

One by one wimperextensions zijn ideaal voor vrouwen met kortere wimpers. Met deze pijnloze techniek krijg je de langere en vollere wimpers die je altijd al gewild hebt.

2D – 6D Russian Volume Wimperextensions

Waar one by one wimperextensions geschikt zijn voor een natuurlijke look zijn Russian Volume wimperextensions meer geschikt voor glamour. Doordat bij Russian Volume per wimper meerdere wimperhaartjes worden bevestigd krijg je een vol vollere blik.

Voor een mooie volle waaier kies je voor Russian Volume wimperextensions. De wimpers voor een sexy en glamour uitstraling.

Wimperlifting

Met wimperlifting worden je wimpers niet verlengd met extra wimperhaartjes maar gaan we aan de slag met je eigen wimpers. Op natuurlijke wijze verlengen we je wimpers.

Wimperlifting maakt je krultang en mascara overbodig.

Andere behandelingen

Cellulitis behandelingen

Heb je last van cellulitis en wil je je cellulitis verminderen? Bij Wimperexentensionsbar.nl werken we met cupping en de resultaten zijn verbluffend. Niet alleen zie je de cellulitis verminderen door deze behandeling maar je ziet ook de huid in zijn geheel strakker worden.

Zo hadden we een klant waarbij we cupping hebben ingezet als cellulitis behandeling op de achterkant van haar bovenbenen. Door cupping zagen we de cellulitis wegtrekken maar ook zagen we de omvang van haar bovenbenen kleiner worden.

Tanden bleken

Schaam je je voor je glimlach? Droom je van witte tanden? Wil je een schitterende glimlach? Dan is tanden bleken echt wat voor jou.

Met ruim 14 jaar ervaring in de tandartspraktijk kan je er gerust van zijn dat tanden bleken op de juiste wijze gebeurt. Veilig voor je tanden en met geweldig resultaat.

Ontharen en harsen

Wanneer je last hebt van gezichtshaar op plekken waar je het niet wilt kan dat erg vervelend zijn. Het komt voor dat mensen zich hier zo voor schamen dat ze contact vermijden. Dit terwijl dit helemaal niet nodig is.

Wij kunnen je op eenvoudige wijze verlossen van deze gezichtsbeharing.

Wenkbrauwen Threaden

Wenkbrauwen threaden is de manier om perfecte wenkbrauwen te krijgen. Wat we doen is het epileren van je wenkbrauw met behulp van threading.

Threading gebeurt met een draadje waarbij je de haren uit je wenkbrauw verwijderd. Deze techniek is pas sinds enkele jaren in Nederland populair maar bestaat al geruime tijd.

Threading is ideaal voor mensen met een gevoelige huid en met threading kan je veel nauwkeuriger werken dan met bijvoorbeeld waxen.

Bruidsmake-Up

Je bruiloft is de mooiste dag van je leven. Dan wil je dat alles er piekfijn uitziet. Ondanks dat het vaak de mooiste dag van je leven is is het ook vaak een van de stressvolste dagen. Besteed daarom zoveel mogelijk uit aan professionals.

Met jarenlange ervaring in de visagie bij diverse fotoshoots kunnen we jouw bruidsmake-up tot in de puntjes verzorgen op de mooiste dag van je leven.

Halloween Make-Up laten doen

Op 31 oktober is het weer Halloween. Een tijd die voor veel mensen feestelijk is. Zeker met de groeiende populariteit van het Amerikaanse feest.

Speciaal rond Halloween verzorgen wij voor veel feestgangers de make-up. Ook de schmink voor kinderen verzorgen wij met veel plezier.

Hairstroke wenkbrauwen

Prachtige wenkbrauwen is belangrijk voor elk gezicht. Met hairstrokes kunnen we hiervoor zorgen op een permanente manier.

De haartjes worden aangebracht met ultra dunne naaldjes. Hierdoor zijn de haartjes erg fijn en dit zorgt voor een natuurlijk effect. Dit noemen we ook wel microblading.

Maak een afspraak

Wij staan voor je klaar. Maak vandaag nog een afspraak en we gaan je met alle liefde in de watten leggen.