Threading

Threading is een nieuwe trend in de beauty wereld. Althans in Nederland. Op andere plekken van de wereld doen ze het al sinds jaar en dag. Met threading kan je je ontdoen van ongewenst gezichtshaar. Wenkbrauw threading is bijvoorbeeld erg populair.

Wat is threading?

Threading is het verwijderen van gezichtshaar aan de hand van een draadje. Met een draadje garen trek je via een specifieke techniek je haartjes uit je gezicht. Met threading doe je dit echter niet haartje voor haartje maar kan je sneller resultaat bereiken op een manier dat een erg mooi resultaat neerzet.

Threading is afkomstig uit het Midden-Oosten. Hier maken ze er al jaren gebruik van. De nieuwe manier van epileren en is de manier om je wenkbrauwen optimaal bij te werken. Zelfs de kleine donshaartjes die moeizaam te pakken zijn met een pincet kan je goed verwijderen met threading.

Het is sneller, hygienischer en minder pijnlijk dan bijvoorbeeld harsen.

Threading wenkbrauwen

Het wordt het meest toegepast op de wenkbrauwen. Threading zorgt voor prachtige wenkbrauwen. Wenkbrauwen zijn erg belangrijk voor je uitstraling want ze hebben veel invloed op je gezicht. Daarom besteden veel vrouwen ook veel aandacht aan hun wenkbrauwen.

Met deze techniek kan je zorgen voor strakke lijnen omdat je de haartjes niet stuk voor stuk verwijderd. Dat geeft je die perfecte wenkbrauwen.

Threading voordelen

Er zijn uiteraard meerdere mogelijkheden om ongewenste gezichtsharen te verwijderen maar threading biedt veel voordelen. Haartjes blijven langer weg en je krijgt strakkere lijnen in je wenkbrauwen. Daarnaast worden de haartjes die terugkomen ook steeds dunner. Het gaat een stuk sneller en werkt volledig hygienisch.

Threading Den Haag, Voorburg, Leidschendam

Voor diverse klanten uit Den Haag, Voorburg en Leidschendam verzorgen we regelmatig behandelingen van de wenkbrauwen. We zien ze elke maand een keer en staan vrij snel weer buiten met strakke en ultiem gestylde wenkbrauwen.

Maak een afspraak

Wil je net als onze klanten af van ongewenst gezichtshaar? Wil je perfecte wenkbrauwen? Dan is threading wat voor jou. Waarom maak je niet direct een afspraak?