Tanden bleken

Een stralend witte glimlach valt altijd op. Wanneer je hier niet aan voldoet valt het dus ook op. Laat je tanden bleken en straal als nooit te voren. Volgens Brits onderzoek zien mensen met witte tanden er 5 jaar jonger uit en zijn ze succesvoller. Dat wil jij toch ook?

Tanden bleken steeds populairder

Het gebit van de meeste mensen gaat steeds langer mee maar daarnaast leven we steeds ongezonder. Roken, cola, koffie, vruchtendrankjes en andere vormen van suikers zijn een continue aanslag op ons gebit. Het is dan ook niet verwonderlijk dat steeds meer mensen hun tanden bleken om een stralend gebit te behouden.

Tanden bleken zorgt ervoor dat je tanden weer enkele tinten lichter worden en de natuurlijk kleur krijgen van vroeger. Het bleken van tanden kan meerdere keren worden herhaald voor een optimaal resultaat.

Tanden bleken veilig voor je gebit?

Er zijn ontzettend veel tandenbleekklinieken uit de grond gestampt de afgelopen jaren. Daarnaast bieden sommige tandartsen dit tegenwoordig ook aan. Vanuit de tandartspraktijk waar ik al ruim 14 jaar werkzaam ben ben ik volledig bekend met het tanden bleken.

Waar sommige praktijken werken met producten die schade kunnen toebrengen aan jouw gebit werken wij uitsluitend met veilige producten. We willen stralende tanden. Daarvoor zijn je tanden essentieel en daarom gokken we niet met de kwaliteit van je gebit.

Tanden bleken, hoe werkt het?

Allereerst bekijken we de huidige stand van je gebit. Aan de hand van een kleurring bepalen we de huidige kleur. Vervolgens onderga je de behandeling. Bij de behandeling gebruiken we een bitje welke je gedurende een vastgestelde periode in de mond houdt. Hierop zit de pasta die je tanden bleekt. Aan het einde van de behandeling verwijderen we het bitje en zie je direct het eerste resultaat. De behandeling is pijnloos en volledig risicoloos.

Na het bleken van de tanden zijn er een aantal voorschriften voor een optimaal resultaat

12 uur na het tanden bleken dienen de volgende dranken en voedingsmiddelen vermeden te worden.

 

  • Koffie en thee
  • Rode wijn
  • Donkergekleurde frisdranken zoals cola
  • Fruitdrankjes
  • Rookwaren zoals sigaretten
  • Het eten van zure vruchten
  • Rode sauzen zoals ketchup, curry, ketjap en mosterd

Tanden bleken in Den Haag, Voorburg en Leidschendam

Je zoekt een professional die je tanden bleekt zonder dat dit ten kosten gaat van de kwaliteit van je gebit? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Tanden bleken in Den Haag gebeurt op veel locaties, maar in sommige gevallen werken ze helaas met producten die je gebit beschadigen. Vanuit mijn ruime ervaring in de tandartspraktijk weet ik exact welke producten wel en niet schadelijk zijn voor je gebit en zijn je tanden in goede handen bij ons. Naast de tandartspraktijk ervaring ben ik ook officieel gediplomeerd voor tanden bleken.

We krijgen regelmatig klanten over de vloer uit Den Haag, Voorburg en Leidschendam om hun tanden te bleken. Het tanden bleken zelf vind plaats in Leidschendam. We zijn goed bereikbaar en er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur. De duur van de behandeling is afhankelijk van het aantal tinten dat je wilt stijgen in witheid.

Hoe wit worden mijn tanden na 1 behandeling?

We kunnen je tanden niet witter maken dan ze van nature zijn. De witheid van je tanden is genetisch bepaald. Maar voor iedereen geldt dat je tanden een heel stuk witter kunnen worden. Een vooruitgang van minimaal 5 tinten tot maximaal 12 tinten na één behandeling is haalbaar. Iedereen die je meer beloofd kan dat helaas niet waar maken. Hoeveel tinten ze witter worden is afhankelijk van de huidige kwaliteit van je gebit als van de mate van verkleuring ten opzichte van de genetisch bepaalde gebitskleur.

Uiteraard zijn je tanden de eerste dagen het witst. Je zal ervaren dat de tanden weer iets teruglopen qua kleur maar dit heeft volledig te maken met het consumeren van voedsel, dranken en het roken van sigaretten. Je zal zien dat de tanden niet meer dan 1 of 2 tinten terug zullen lopen. Met een vooruitgang van bijvoorbeeld 8 tinten tijdens de behandeling hou je na de terugloop nog altijd een tint verbetering op van 6 tinten. We adviseren kleurstoffen te vermijden voor een optimaal resultaat en je tanden te poetsen met speciale tandpasta die je na het tanden bleken kan aankopen in de salon. Uiteraard is dit niet noodzakelijk. De kleurverbetering zal zeker een jaar aanhouden. Wil je gaan voor een beter resultaat kan je eerder terugkomen, maar na een jaar is het verstandig om een nieuwe tanden bleken afspraak te maken.

Maak een afspraak

Indruk maken op je volgende date? Een belangrijk sollicitatiegesprek? Klaar voor een stralende glimlach? Maak dan nu een afspraak om je tanden te bleken.