Russian Volume Wimperextensions

Altijd al die perfecte look willen hebben? Met Russian Volume Wimperextensions heb je de wimpers die je altijd al wou. En dat op elk moment van de dag, ook als je wakker wordt. Een andere naam voor Russian Volume Wimperextensions is 2D – 6D Wimperextensions.

Wat zijn Russian Volume Wimperextensions?

In tegenstelling de One by One Wimperextensions werken we met Russian Volume Wimperextensions met meerdere wimperhaartjes die aan één wimperhaar worden bevestigd. Aangezien er dus meerdere wimperhaartjes aan één wimperhaar worden bevestigd is het noodzakelijk dat deze wimperhaartjes minder zwaar zijn.

Dankzij de meerdere haartjes krijg je een veel vollere wimper dan je gewend bent. De wimperhaartjes worden bevestigd aan je eigen wimpers met speciale wimperlijm.  Met Russian Volume Wimperextensions heb je ineens die glamoureuze look die je altijd al wilde.

2D  – 6D wimperextensions geven het aantal haartjes aan die per wimper geplaatst worden. Waar 2D staat voor 2 haartjes per wimper en 6 haartjes per wimper voor 6D.

Zijn Russian Volume Wimperextensions veilig?

Aangezien meerdere wimperhaartjes worden bevestigd per wimperhaar zijn ze licht van gewicht en ultradun. Dit is ook noodzakelijk zodat je eigen wimperharen niet beschadigen. Met Russian Volume Wimperextensions ben je volledig veilig en blijven je wimpers goed vast zitten.

Hou er rekening mee dat je elke dag 4 wimperharen verliest vanwege je groeicyclus. Elke 9 tot 12 weken worden je wimpers volledig vervangen. Aangezien dit geleidelijk gebeurt gebeurt dit overwegend zonder dat je dit in de gaten hebt. Dit is ook de reden dat je Wimperextensions eens in de zoveel tijd opgevuld dienen te worden.

Russian Volume Wimperextensions zijn geschikt voor iedereen

Elke vrouw die mooie, volle en lange wimpers wil kan deze laten zetten bij een wimperstyliste. Russian Volume Wimperextensions zijn uitermate geschikt voor vrouwen die van nature weinig wimpers hebben.

Ook voor feestelijke gelegenheid zijn Russian Volume Wimperextensions geschikt. Voor die echte glamour look.

Voordelen van Russian Volume Wimperextensions

De voordelen van Russian Volume Wimperextensions hebben we voor je op een rijtje gezet:

  • Ultra zachte, dunne en lichte wimperhaartjes
  • Een echte glamour uitstraling
  • Gemiddeld gezien blijven Russian Volume Wimperextensions langer zitten dan One by One Wimperextensions
  • Geschikt voor vrouwen met weinig wimpers van nature
  • Nauwelijks voelbaar
  • Russian Volume Wimperextension kunnen ook gebruikt worden voor een natuurlijke look

Russian Volume Wimperextensions verzorging

Als je komt voor jouw afspraak om wimperextensions te laten zetten dan dien je geen make-up te dragen. Draag je make-up dan kunnen we je helaas niet behandelen op die dag. Tijdens de behandeling kan je gewoon je lenzen inhouden indien noodzakelijk.

Na het plaatsen van je wimperextensions mag je de komende 24 uur de wimpers niet nat maken. Dat betekent niet douchen, niet zwemmen, geen bezoek aan de sauna of een Turks stoombad. Na de 24 uur kan je alles doen. Na het douchen of zwemmen is het verstandig je ogen af te deppen in plaats van te wrijven. Een bezoek aan de sauna is geen enkel probleem, echter wanneer je dit dagelijks doet zullen je wimperextensions minder lang meegaan.

Met wimperextensions kan je gebruik maken van mascara, eyeliner, oogpotlood en oogschaduw. Gebruik echter geen producten op oliebasis. Ook niet bij de make-up remover. Wij adviseren om producten te gebruiken uit de wimperstudio. Verwijder oogpotlood en eyeliner met een wattenstaafje voor het beste resultaat. Daarnaast is het goed om te beseffen dat mascara totaal niet nodig is met Russian Volume Wimperextensions. Echter is het gebruik wel gewoon mogelijk.

Voorkom wrijven in de ogen, trekken, pulken, knippen en draaien van de wimpers. Hierdoor verwijder je niet alleen de wimperextensions maar breken ook je eigen wimperhaartjes af. Gebruik daarom ook geen wimperkrultang. Als je je wimperextensions wilt verwijderen doe dit dan niet zelf. Je zult je eigen wimpers beschadigen. Bij een erkende wimperstyliste kunnen ze deze in korte tijd voor je verwijderen met gebruik van een speciale olie. Hierdoor beschadig je geen enkele wimperhaar en blijven je je natuurlijke wimpers behouden.

Maak een afspraak

Ben je ontevreden over je wimpers? Heb je weinig wimpers of heb je behoefte aan een meer sprankelende uitstraling? Kies dan net als onze klanten voor Russian Volume Wimperextensions. Maak vandaag nog een afspraak.