One by One Wimperextensions

Wimperextensions zijn populair en voor een natuurlijke look kies je dan voor One by One Wimperextensions. Bij de Wimperextensionsbar brengen we al jaren One by One Wimperextensions aan.

Wat zijn One by One Wimperextensions?

Wimperextensions is een manier om je eigen wimpers te verlengen voor een mooie oogopslag op elk moment van de dag. Ongeacht of het regent, je uit het zwembad komt of aan het sporten bent.

Bij One by One Wimperextensions worden er wimperhaartjes aan je eigen wimperharen geplakt om deze te verlengen. Dit doen wimperstylistes wimper voor wimper. Elk wimperhaartje wordt dus afzonderlijk bevestigd en geplakt aan je wimper. Niet aan je huid of tussen de wimpers maar er daadwerkelijk aanvast. Dit gebeurt met een speciale wimperlijm.

Hoelang blijven wimperextensions zitten?

De One by One wimperextensions blijven tussen de 4 en 6 weken zitten. Hoelang dit daadwerkelijk duurt hangt af van de groeicyclus van je eigen wimpers. Elke 9 tot 12 weken krijg je een volledige nieuwe wimper doordat wimperharen continue groeien, uitvallen en opnieuw groeien. Aangezien dit haartje voor haartje gaat merk je hier zelf niks van maar je verliest zo’n 4 wimperhaartjes per dag.

Wij adviseren om je wimperextensions elke 3 weken te vervangen voor een optimaal resultaat.

Zijn One by One Wimperextensions veilig?

Zoals eerder aangegeven verlies je elke dag 4 wimperhaartjes. Dit is een normaal verloop. Aangezien de One by One Wimperextensions per wimperhaar worden aangebracht is dit volledig onschadelijk. De wimperlijm die Wimperextensionsbar gebruikt voorkomt allergische reacties die we nog weleens bij andere wimperstylistes tegenkomen. Krijg je na een behandeling jeuk of last neem dan direct contact op met de wimperstyliste om je wimpers te laten verwijderen. Als je met een erkende wimperstyliste werkt is dit volledig veilig en gaat dit niet ten kosten van je eigen wimpers.

Voor wie zijn One by One Wimperextensions geschikt?

Wimperextensions zijn voor iedereen geschikt. Elke vrouw die mooiere, vollere en langere wimpers wilt hebben kan One by One Wimperextensions dragen.

Met One by One Wimperextensions kan je zwemmen, zonnen, sporten, douchen of naar de sauna. Ze blijven in elke situatie goed zitten en zien er heel natuurlijk uit.

Verzorging van One by One Wimperextensions

Op de dag van het laten zetten van je Wimperextensions vragen we je om geen make-up te dragen. Met bijvoorbeeld mascara op kunnen we je niet behandelen. Gebruik ook geen wimperkruller of wimperpermanent voorafgaand aan de website. Samen bepalen we de lengte en krul die je mooi vind voor je wimpers en dan gaan we aan de slag. De behandeling duurt tussen een uur en anderhalf uur. Nadat je wimpers bevestigd zijn mogen je wimpers de eerste 24 uur niet nat worden. Dat betekent niet douchen, geen saunabezoek en geen Turks stoombad.

Gebruik geen mascara, eyeliner, oogschaduw of make-up remover op olie-basis. We adviseren om producten vanuit de Wimpersalon te gebruiken. Eyeliner en oogpotlood kunnen het beste verwijderd worden met een wattenstaafje. Met wimperextensions heb je geen mascara nodig maar sommige klanten vinden het toch fijn om mascara te gebruiken. Het gebruik van mascara kan er wel voor zorgen dat je eerder een opvulsessie nodig hebt dan verwacht. Ditzelfde geldt voor een dagelijks bezoek aan de sauna. Eens in de zoveel tijd heeft hier geen invloed op. Na het douchen of zwemmen is het advies om je ogen droog te deppen in plaats van te wrijven.

Wil je je wimperextensions verwijderen? Dan dien je dit door een wimperstyliste te laten doen. Ga je er zelf aan trekken dat beschadig je je eigen wimperhaartjes. Wimperstylistes kunnen de wimperextensions met een speciale creme verwijderen van de eigen wimpers zonder dat ze afbreken.

Maak een afspraak

Ben je ook klaar met doorgelopen mascara? En wil je er op elk moment van de dag super uitzien? Dan zijn One by One Wimperextensions echt wat voor jou. Maak vandaag nog  een afspraak.