Harsen

Harsen doen we bij de Wimperextensionsbar alleen in het gezicht. Het harsen van de wenkbrauwen of de bovenlip zijn hier het meest populair. Voor het verwijderen van ongewenst gezichtshaar hebben we meerdere oplossingen waarvan harsen er een is.

Wat is harsen?

Harsen is het verwijderen van ongewenst lichaam en gezichtshaar met een kleverige substantie. Zoals gezegd richten wij ons enkel en alleen op het verwijderen van gezichtshaar.  Harsen verwijderd het haar op tijdelijke basis. De haar wordt volledig verwijderd en zal het 3 tot 8 weken duren voordat deze weer is aangegroeid.

Het voordeel van harsen is dat de haartjes die weer terug groeien dit zonder stoppels doen. De haartjes keren terug met een zachte haarpunt. Dit in tegenstelling tot scheren.

Wij werken met harde hars. Deze verbind zich enkel aan de haren en niet aan de huid. Dit voorkomt onnodige pijn en beschadigd de huid niet.

 

Collections

Wenkbrauwen harsen

Wil je af van die rommelige wenkbrauwen? Dan is wenkbrauwen harsen de oplossing. Door het harsen trek je alle haartjes mee, ook de donshaartjes die zichtbaar worden als je poeder of oogschaduw aanbrengt.

Het laten harsen van de wenkbrauwen is essentieel voor een verzorgde uitstraling. Je wenkbrauwen hebben namelijk een grote invloed op je gezicht.

Bovenlip harsen

Haren op de bovenlip zijn not done voor vrouwen en daarom harsen veel vrouwen de bovenlip met regelmaat. Zeker ook omdat je het niet kan verbergen en zelfs met poeder extra geaccentueerd wordt. Helaas is het meteen ook een van de gevoeligste plekken om te harsen.

Daarom laten veel vrouwen de bovenlip harsen in professionele schoonheidssalons. Op die manier wordt het goed uitgevoerd en gaat het vaak gepaard met minder pijn.

Tips voor en na het harsen

Voordat we aan het harsen beginnen is het belangrijk dat de huid goed schoon is. Gebruik geen olie of bodylotion. Probeer een dag van tevoren te scrubben zodat je het beste resultaat behaald met het harsen.

Probeer na de behandeling de eerste 24 uur goed schoon te houden. Bezoek na het harsen geen sauna of zonnebank in verband met de warmte.

Afspraak maken

Last van ongewenste haartjes in het gezicht? Maak vandaag nog een afspraak om je bovenlip of wenkbrauwen te laten harsen.