Halloween make-up laten doen

Op 31 oktober is het weer Halloween. Een feest dat steeds populairder wordt in Nederland. In plaats van zelf Halloween schmink aan te brengen kan je ook de show stelen op Halloween en je Halloween make-up laten doen door een visagiste.

Laten schminken voor Halloween

Ook al doe je nog zo je best, de Halloween make-up die je op televisie ziet ziet er altijd beter uit dan wanneer je het zelf probeert na te doen. Daarom bieden wij, als professionele visagisten, dit jaar onze diensten aan voor Halloween make-up.

Je Halloween make-up laten doen levert je net dat ene gezicht op wat normaal gesproken niet lukt. Je wordt de ster van elk Halloween feest.

Halloween make-up ideeen

Heb jij al een idee welke Halloween make-up je wilt laten doen? Ga je voor een zombie, een angstaanjagende pompoen, een bloed zoekende vampier, Frankenstein, een bloeddorstige non, weerwolf of een gezicht met bloed en wonden? Je kan het allemaal laten schminken voor Halloween.

Wellicht wil je iets minder angstaanjagends en iets meer verleidelijks. Een ondeugend skelletengezicht wellicht? La Catarina make-up van de Dia de los Muertes, ook wel bekend als Sugar Skull. Het kan allemaal, dat is het leuke van Halloween.

Halloween schmink laten doen voor vrouwen, mannen en kinderen

Halloween is een feest voor jong en oud. Voor kinderen kunnen we leuke Halloween schmink verzorgen zoals een skelettengezicht, heksen make-up of een weerwolf. Mannen laten Halloween schmink graag doen als Frankenstein, vampier, zombie of Freddie Krueger. Terwijl vrouwen de Halloween make-up laten doen als sugar skull, bloeddorstige non of stout duiveltje.

Wij zijn van alle markten thuis. Om te zorgen voor een geweldig resultaat horen we graag van tevoren als wat je je wilt laten schminken zodat we de juiste producten in huis hebben voor het wauw effect.

Kies jouw Halloween schmink

Halloween komt eraan en diverse feestje voor, op en na Halloween worden weer georganiseerd. Zorg dat je er angstaanjagend goed uitziet en laat je Halloween make-up door ons verzorgen.