Hairstroke wenkbrauwen

Wenkbrauwen zijn erg bepalend voor de uitstraling van je gezicht. Veel vrouwen tekenen ze dan ook elke dag. Maar sommige vinden het lastig, een gedoe of is er simpelweg aan toe om je niet meer druk te maken over je wenkbrauwen. De oplossing, hairstrokes wenkbrauwen. Met hairstroke wenkbrauwen zitten je wenkbrauwen permanent op een prachtige manier op je gezicht.

Wat zijn hairstroke wenkbrauwen?

Hairstroke wenkbrauwen is een techniek uit de permanente make-up hoek. Met hairstroke breng je wenkbrauwen op een zo natuurlijk mogelijke manier op permanente wijze aan. Het verschil tussen permanente make-up en hairstrokes is dat met permanente make-up de wenkbrauw volledig ingekleurd wordt. Dit geeft een onnatuurlijke uitstraling. Hairstrokes geven een veel natuurlijkere uitstraling. Dit komt omdat met hairstrokes geen oppervlak wordt ingekleurd maar kleine haartjes worden nagemaakt.

De methode die wij gebruiken is de microblading techniek.

3D Hairstroke wenkbrauwen

Het mooie van hairstroke wenkbrauwen is dat het totaal naturel lijkt. Alsof de wenkbrauwen echt van jezelf zijn. Door de huid die zichtbaar blijft tussen de wenkbrauwhaartjes krijg je echt een 3D uitstraling, alsof er echte haren zitten.

De hairstroke wenkbrauwen blijven jaren zitten, maar zijn niet als echte tattoeages. Het pigment wordt veel minder diep gezet dan een tattoeage of permanente make-up. Hierdoor vervagen de hairstroke wenkbrauwen na een aantal jaar.

Hairstroke wenkbrauwen ook voor het bijwerken van je wenkbrauwen

De wenkbrauwen die je van nature hebt zijn zelden perfect van vorm. Met hairstrokes kan je ook je wenkbrauwen aanvullen. De juiste kleur kan je samen met de schoonheidsspecialist uitkiezen zodat het naadloos op elkaar aansluit. Je wenkbrauwen kunnen langer, voller of breder worden gemaakt. Op deze manier worden je wenkbrauwen op natuurlijke wijze geperfectioneerd.

Hairstroke wenkbrauwen zijn permanent

Althans, ze blijven een hele lange tijd zichtbaar. Daarom is het belangrijk dat je je comfortabel voelt bij je beslissing. Het is vergelijkbaar met het nemen van een tatoeage. Je moet er een hele tijd mee doen, dus het moet wel goed gebeuren. Daarom is het belangrijk dat je er vertrouwen in hebt, in je beslissing en in je keuze voor een specialist. Heb je vragen, neem dan gerust contact met me op. Ik kom graag met je in gesprek. En ja, ik ben een erkend en gediplomeerd voor het verzorgen van hairstroke wenkbrauwen om je eerste vraag alvast te beantwoorden.

De voordelen en nadelen van hairstroke wenkbrauwen

Dus je denkt erover na, hairstroke wenkbrauwen. Een belangrijke beslissing. Daarom nog even de voordelen van hairstroke wenkbrauwen, maar ook de nadelen ervan.

 

  • Je wenkbrauwen zien er perfect uit, op elk moment van de dag. Ook als je uit de douche of het zwembad komt. Zelfs als je in de ochtend wakker wordt naast die knapperd

 

  • Het scheelt je tijd. Geen wenkbrauwen meer tekenen en niet meer nadenken over het bijwerken. Tijd is het belangrijkste bezit want je kan tijd nooit meer terugkrijgen

 

  • Wenkbrauwen zijn erg belangrijk voor je gezicht, ze bepalen je expressie, mimiek en uitstraling. Belangrijk dus dat ze altijd goed zitten en sprekend zijn

 

  • Je wenkbrauwen in de kleur die jij uitkiest, je bent de architect van je eigen gezicht

 

  • Met hairstroke wenkbrauwen ontwikkel je een natuurlijke look die niet van echt te onderscheiden is

 

  • Je kan minstens 2 jaar genieten van jouw hairstroke wenkbrauwen alvorens deze bijgewerkt dienen te worden

 

De lijst met nadelen zetten we er ook bij, omdat we willen dat je de juiste beslissing neemt. Die lijst is eigenlijk vrij kort, één belangrijk punt.

 

  • Het voordeel dat ze altijd goed zitten is ook meteen het nadeel dat ze er altijd op zitten, je kan ze dus niet aanpassen indien je dat wenst of je ontevreden bent

Klaar voor perfecte wenkbrauwen?

Ja? Maak dan vandaag nog een afspraak voor hairstroke wenkbrauwen. Maak je daarnaast klaar om alle complimenten over je wenkbrauwen in ontvangst te nemen.