Cellulite behandeling

Vrouwen ontkomen er niet aan; cellulite. Het is erg vervelend maar bijna elke vrouw krijgt ermee te maken. Daarom zijn veel vrouwen opzoek naar een cellulite behandeling. Wij liepen er spontaan tegenaan en hebben besloten om ons succesverhaal ook met andere te delen.

Wat is cellulite?

Cellulite staat in de volksmond voor de putjes op de benen, billen of armen van voornamelijk vrouwen. Cellulite wordt veroorzaakt door vetophopingen. Deze vetophopingen verstoren het bindweefsel onder de huid. Wat zorgt voor de welbekende putjes, ook wel sinaasappelhuid genoemd.

Cellulite wordt vaak gelieerd aan overgewicht maar dit hoeft niet de boosdoener te zijn. Helaas hebben erfelijkheid, geslacht, dikte van de huid, leeftijd en hormoonhuishouding hier meer invloed op. Bijvoorbeeld de anticonceptiepil, deze heeft namelijk veel invloed op de hormoonhuishouding.

Er zijn heel veel cellulite behandelingen en ik kan alleen maar zeggen dat cupping mij persoonlijk heel erg goed heeft geholpen.

Tips Cellulite

Cellulite wegkrijgen gaat helaas niet door te sporten of te dieeten. Uiteraard draagt het wel bij maar de oplossing is het niet. Er zijn veel cellulite gels, cremes of massages op de markt maar zelden bieden deze een blijvend resultaat.

De beste tip die ik je kan geven blijkt cupping. Ik ben zelf aan mijn cellulite behandeld met cupping en de resultaten waren werkelijk verbluffend. Mijn cellulite verdween maar ook werden mijn benen strakker en slanker.

Cupping Cellulite

Cupping komt uit de Chinese geneeskunde en wat het doet is je huid vacuĆ¼m zuigen. Met de cups wordt de huid vacuum getrokken op een manier die werkt op lichaamsweefsels. Ook het bindweefsel. Hierdoor raakt deze beter doorbloed en kunnen de afvalstoffen gemakkelijker het lichaam verlaten. De cups zorgen voor een betere doorbloeding wat leidt tot meer zuurstof en voedingsstoffen voor de plekken die het nodig hebben.

Cupping is geen pijnloze cellulite behandeling maar de pijn is te overzien. Na een behandeling kunnen er rode plekken ontstaan op de plek waar de cups hebben gezeten. Deze kleur zal echter wegtrekken.

Cupping Cellulite behandeling

De cellulite behandeling aan de hand van cupping wordt uitgevoerd door onze schoonheidsspecialiste. Om een goed resultaat te behalen is het noodzakelijk om meerdere weken achtereen de cups te laten plaatsen. Een enkele behandeling is helaas niet voldoende.

Na een aantal weken zal je een bijzonder resultaat zien. Vanaf dan is het enkel wachten op de complimentjes.

Interesse in een cellulite behandeling?

Wacht dan niet langer en maak een afspraak. Voor je het weet is het weer tijd om je bikini aan te trekken en ja dan wil je er op je best uitzien.