Bruidsmake-up

De mooiste dag van je leven. Je bruiloft. Dan moet je er op je best uitzien en make-up speelt daar een grote rol in. Door gebruik te maken van professionele bruidsmake-up zie je er stralend uit op je bruiloft. Je bruidsfoto’s gaan je leven lang mee, zorg dat ze je laten stralen.

Bruidsmake-up aan huis

Om je bruiloft zo ontspannen mogelijk te laten verlopen doe ik de bruidsmake-up aan huis. In je eigen huiselijke omgeving kom ik in alle vroegte naar je toe om je make-up aan te brengen. We weten op dat moment al precies wat je wilt want we hebben een proef make-up sessie gehouden. Hierin heb je exact aangegeven wat je wel en niet wilt op je bruiloft.

Misschien verander je wat van gedachten tijdens je trouwdag, dit komt vaker voor. Mocht dat voorvallen dan passen we je make-up direct aan. Zolang ik bij je aanwezig ben blijven we dit perfectioneren.

Bruidsstyling van begin tot eind

Bij make-up gebruik ik hoogwaardige producten die ervoor zorgen dat je de gehele dag stralend kan genieten van deze prachtige dag. Toch zien we steeds vaker dat bruiden liever op meerdere momenten op de dag een touch-up wensen. Dat verzorgen we met alle liefde.

Na mijn opleiding tot visagiste heb ik voor veel fotoshoots en bruiloften de visagie verzorgd. Onlangs was onze bruidsmake-up zelfs te zien op televisie. Eén van de bruiden in het programma ‘Wie heeft de mooiste bruiloft?’.

Bruidsmake-up prijzen

De prijzen voor bruidsmake-up variëren afhankelijk van de behandelingen, locatie en de eventuele duur van de verzorging van de make-up. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het zetten van wimperextensions.

De prijzen zijn ook afhankelijk van de locatie. Ik verzorg bruidsmake-up in Den Haag, Zoetermeer, Voorburg, Leidschendam, Rijswijk, Scheveningen, Wassenaar, Delft, Nootdorp en Pijnacker zonder daarvoor reiskosten te berekenen. Buiten deze gebieden speelt dit wel een rol.

Bruidsstyliste voor jouw bruidsmake-up ?

Na mijn visagie opleiding heb ik de visagie voor diverse modellen voor fotoshoots verzorgd. Daarnaast heb ik de bruidsmake-up voor meerdere bruiloften verzorgd. Daarnaast ben ik me gaan specialiseren in de verzorging van wimperextensions en heb ik mijn eigen schoonheidssalon opgezet, maar het begon allemaal met mijn grote liefde; visagie.

Ik werk met producten van de hoogste kwaliteit, het werken op een bruiloft vraagt namelijk om hoge kwaliteit. Het is immers de belangrijkste dag van je leven.

Make-up aanbrengen kan elke vrouw, maar goed luisteren en de juiste vragen stellen is het belangrijkste wat er is in bruidsstyling. Het plaatje wat jij als bruid in je hoofd hebt realiseren lukt alleen als ik luister naar jouw wensen. Alleen samen maken we er een succes van.

Hoe kies je de juiste bruidsstyliste?

Ik kan het mooiste verhaal op deze website zetten maar bij bruidsmake-up gaat het toch vaak om een gevoel. Klikt het, heb je er vertrouwen in, kan je je bruidsmake-up zorgeloos uit handen geven? Op die vragen kan je het beste antwoord geven na een afspraak. Wil je een proefmake-up sessie of een vrijblijvende afspraak om kennis te maken?